Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگرچه ایرانی ها سابقه خوبی در لیگ حرفه ای فوتبال امریکا دارند، از حضور آندرانیک اسکندریان و زنده یاد ایراج دانایی فرد تا تیمداری مالک ایرانی لس آنجلس بلوز که بعدها به اورنج کانتی بلو تغییر نام داد، اما تا به حال در لیگ نیمه حرفه ای امریکا (لیگ ایالتی) صاحب تیم نبودند و حالا با راهیابی تاجپولیس به لیگ ایالتی کالیفرنیا، فوتبال ایران صاحب یک نماینده در لیگ نیمه آماتور ایالتی است که صددرصد بازیکنان، مربیان و مدیرانش ایرانی هستند

اتحاد قرمز و آبی در فوتبال ایران با توجه به حجم وحشتناک کری خوانی های مجازی میان هواداران دو تیم که بعضا پای پیشکسوتان هر دو باشگاه به آن باز می شود و با موج سواری برخی مدیران باشگاه های سرخابی به اوج می رسد، تبدیل به یک رویای ناممکن شده است اما در امریکا، دو ایرانی به این رویا جامه عمل پوشاندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به گزارش طرفداری، در فصل جدید لیگ ایالتی کالیفرنیا، تیمی قدم به عرصه رقابت می گذارد که متعلق به جامعه ایرانیان مقیم کالیفرنیا است. تیمی که یک هوادار متعصب استقلال و یک طرفدار متعصب پرسپولیس در سال 2017 تاسیس کردند و حالا با گذشت نزدیک به 5 سال از تاسیس این تیم، وارد لیگ ایالتی کالیفرنیا شده اند. در ایالت کالیفرنیا، اکثر ملیت ها تیم باشگاهی دارند اما ایرانی ها تا به حال فاقد چنین تیمی بودند و فوتبالیست های جوان کشورمان که مقیم امریکا می شدند، اگر توانایی حضور در لیگ حرفه ای امریکا را نداشتند، مجبور بودند در لیگ نیمه آماتور یا همان لیگ ایالتی، برای تیم های متفرقه به میدان بروند اما حالا تیمی که محمد علم و شهریار شهریاری در سال 2017 تاسیس کردند، به لیگ ایالتی کالیفرنیا که لیگ نیمه آماتور، نیمه حرفه ای محسوب می شود، راه یافته و جمعیت ایرانی صاحب یک تیم رسمی شده اند؛ تیمی به نام تاجپولیس.

محمد علم و شهریار شهریاری برای سرمربیگری این تیم با سجاد امیدی، بازیکن سابق تیم های پایه استقلال و بزرگسالان پیام مشهد، اکباتان، شیرین فراز کرمانشاه، شهاب زنجان و ... که زمان بازیگری سابقه لژیونر شدن و بازی در لیگ اتریش را داشت، به توافق رسیدند و سجاد امیدی که شاگرد اصغر شرفی بوده، این تیم را در لیگ ایالتی کالیفرنیا هدایت می کند.

اکثر بازیکنان این تیم ایرانی، جوانان زیر 23 سال هستند که برخی سابقه بازی در تیم های پایه استقلال، پرسپولیس، سپاهان، ذوب آهن و حتی تیم های ملی نوجوانان و جوانان ایران را دارند و برخی هم دانشجوی رشته های پزشکی و حقوق در امریکا هستند و در سطح اول فوتبال دانشگاهی ایالات متحده بازی کرده اند.

 این تیم به شکل نیمه حرفه ای و نیمه آماتور فعالیت می کند و در لیگ ایالتی کالیفرنیا برای راهیابی به لیگ سراسری تلاش خواهد کرد. هرچند راهیابی به لیگ حرفه ای امریکا نیازمند سرمایه گذاری های مالی گسترده و اعلام دارایی چند صد میلیون دلاری است اما در حال حاضر که این تیم به لیگ ایالتی کالیفرنیا راه یافته، محمد علم و شهریار شهریاری به عنوان دو مالک تیم هزینه های آن را می پردازند. تیمی که یک بازی لباس قرمز و یک بازی لباس آبی می پوشد تا نشانه اتحاد سرخابی های فوتبال ایران در امریکا باشد.

 

اخبار داغ 

این زن با شورت بدن نما در المپیک جنجال کرد + عکس امیر قلعه نویی مقابل دوربین طرفداری: به دغدغه های مردم رسیدگی کنید، در حق نسل جوان جفا شده است استوری رامین رضاییان برای کوبیاک / عکس جای خالی تماشایی سعید معروف و امتیازگیری برای ایران در ست پنجم مقابل ل بنرهایی علیه پوگبا در پاریس؛ اولتراهای پاری سن ژرمن مسئولیت این بنرها را بر عهده نگرفتند اکیپ خبر داد: حقوق دوناروما در پاریس پایین‌تر از حقوق پیشنهادی میلان

منبع: طرفداری

کلیدواژه: نیمه آماتور لیگ نیمه حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۴۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوای هوشنگ ابتهاج با رهبر حزب توده

کتاب پیر پرنیان اندیش، جمع آوری خاطرات هوشنگ ابتهاج توسط میلاد عظیمی و عاطفه طیه است که در سال ۱۳۹۱ توسط انتشارات سخن منتشر شد. هوشنگ ابتهاج در این کتاب به خاطرات خود در مواجهه با سوالات گردآورندگان می‌پردازد.

به گزارش انتخاب، این کتاب در دو جلد و بیش از هزار صفحه منتشر شده است. در ادامه بخش‌هایی کوتاه از این کتاب را با هم می‌خوانیم.

به آذین و تشکیلات اتحاد دموکراتیک مردم ایران

(اتحاد دموکراتیک مردم ایران، تشکیلاتی سیاسی بود که در مهر ماه ۱۳۵۷ توسط محمود اعتمادزاده (به آذین) تشکیل شد. این تشکیلات پس از انقلاب نیز به فعالیت خود به موازات حزب توده ادامه داد و با دستگیری به آذین، فعالیت آن پایان یافت.)

-ترجمه‌های به آذین رو می‌پسندین؟

بله زبان فاخر درخشانی داره، ولی تو اولین ترجمۀ جدیش ژان کریستف، جلد اول و نصفی از جلد دوم ترجمه معیوبه یعنی زمان‌های افعال زمان‌های فرانسویه مال زبان فرانسه است. مثلاً ما می‌گیم من دیدم که می‌اومد، ولی ترجمه به آذین نادرسته و این زمان‌ها فارسی نیست

-بهترین ترجمه به آذین به نظر شما کدومه؟

جان شیفته به نظرم خیلی ترجمۀ عالی داره زبان آراسته واقعاً درخشان، طبری می‌گفت اگه رومن رولان زنده بود حظ می‌کرد کار ترجمه به آذین یک بازآفرینی از جان شیفته به زبان فارسی در اومده طبری اصلشو هم خونده بود و می‌گفت کار به آذین ترجمه نیست بازآفرینیه یا اون کتاب اولن اشپیگل نوشتهٔ شارل دو کوستر ترجمه فوق‌العاده درخشانی داره. خیلی پرکار بوده به آذین

- آقای به آذین به موسیقی هم علاقمند بود؟

بله حتی تو وصیت نامه‌اش نوشته که به آداب مسلمانی مراسم کفن و دفن منو انجام بدین و بی سر و صدا جایی خاک، کنین در مسجد و خانقاه برای من مراسم نگیرین اگه دوستان و اقوام خواستن از من یادی بکنن دور هم جمع بشن و موزیک گوش کنند.

-استاد شما در جریان کار تشکیلات اتحاد دمکراتیک مردم ایران بودید؟

ببینید تا اونجا که یادمه به آذین پیش از انقلاب این تشکیلات درست کرد، ولی بعد از انقلاب نمی‌دونم چی شد که به روز به آذین به من زنگ زد. از طرز حرف زدنش فهمیدم یه چیز غیر عادیه گفت: سایه فلان روز ساعت چهار بعد از ظهر بیا خونه ما. خُب ما همچین مناسباتی با هم نداشتیم ما هر روز همدیگه رو می‌دیدیم. وقتی تعیین می‌کنه فلان روز بیا لابد یه قرار غیر عادیه من هم حدس زدم که باید یه چیز سیاسی باشه. من قبل از ساعت چهار رفتم به خونه‌اش و نشستیم و حرف‌های معمولی مونو زدیم. بعد کیانوری اومد و یه نفر دیگه هم اومد اونجا حرف اتحاد دمکراتیک و مطرح کردن که قرار بود یه تشکیلات دمکراتیک بی ارتباط با حزب توده ایران باشه.

من به کیانوری گفتم اصل این کار خیلی خوبه و تعدد احزاب مفیده و حتی برای مصلحت کار هم خوبه و اون‌هایی که نمی‌خوان تند و تیزی‌های حزب سیاسی رو داشته باشن یه جای دمکراتیکی هست که می‌تونن اونجا سر یه مسائلی باهم توافق بکنن این فکر خوبیه، ولی شما بد عمل کردین به گمان من شما یعنی کیانوری، این اتحاد دمکراتیک و تشکیل دادین و بعد بدترین آدمو برای این کار گذاشتین آقای به آذین پرچم حزب توده ایرانه؛ شما این آدم بی اینکه از حزب توده ایران بریده باشه، آوردین که یه تشکیلات مستقل راه بندازه؛ خُب همه می‌خندن. مردم کـه بـاور نمی‌کنن این فقط جعلی بودن و ریا رو نشون می‌ده.

کیانوری تند شد و گفت حالا رفیق ما سایه می‌خواد رفیق ما، به آذین رو به ما معرفی کنه! گفتم نه آقا من نمی‌خوام به آذین به شما معرفی کنم؛ آقای به آذین احتیاجی به معرفی من نداره من می‌گم بد انتخاب کردین. معنای حرف من این بود که شما این تشکیلاتو راه انداختین دیگه گفت: ما اینجا جمع شدیم راجع به اتحاد دمکراتیک صحبت بکنیم. پس تو چرا اگه موافق نیستی اینجا هستی؟ من دیگه منفجر شدم لبخند می‌زند و برگشتم به آذینو نگاه کردم گفتم: ایشون به من تلفن کرد و از نداده که من خواهش کرده ساعت چهار بعد از ظهر بیام اینجا و به من توضیح هم قضیه چیه. من خیلی خوشحال میشم پاشم برم. کیا گفت که نه من که مقصودم این نیست و حالا ما نشستیم و داریم حرف می‌زنیم. من تا آخر جلسه اخم کردم و ساکت نشستم (اخم مبارک را هم تقلید می‌کند به خنده می‌افتیم و تمام مدت این طوری نشستم کمی پشت به کیانوری) و دیوارو نگاه کردم.

آقای عظیمی عزیز اگه شما به کسی احتیاج نداشته باشین و طمع به چیزی نداشته باشین همیشه می‌تونین حرفتونو بزنین.

- استاد ارزیابی تون از این تشکیلات چیه؟

به نظرم یه خطای محض بود... به آذین هم باورش شده بود و همه نیروشو برای این اتحاد دمکراتیک گذاشته بود اصلاً در قالب یک رهبر قرار گرفته بود...

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ستاره مشهور آمریکا: تیم کی‌روش اتحاد تیم 98 را نداشت
  • واکنش جالب امباپه: نه رئال، نه بایرن! (عکس)
  • ماجرای دعوای هوشنگ ابتهاج با رهبر حزب توده
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • حساسیت ایرانی‌ها به مسائل اخلاقی قابل تحسین است
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی + ویدئو
  • یک تساوی دیگر از گل‌گهر؛ تیمی با ۲رنگ پیراهن!
  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟ / اخراج محترمانه ارتش امریکا از خاک امارات +فیلم و تصاویر
  • راهیابی ۴ فیلم ایرانی به جشنواره مستقل کالیفرنیا